Wise Program Uninstaller

Katılım
9 Eki 2019
Konular
107
Mesajlar
1,616

Wise Program Kaldırıcı​

Windows Uygulamalarını Güvenli ve Tamamen Kaldırın

Kurulum gerekmez. Denetim Masası'nda listelenmemiş olsalar bile uygulamaları (üçüncü taraf uygulamalar, Windows yerleşik uygulamaları ve Windows Mağazası'ndan yüklenen UWP) bilgisayarınızdan kaldırmak için bu küçük ve temiz aracı kullanabilirsiniz.

img_1.png

İstenmeyen Programları Temizleyin ve Tamamen Kaldırın​

Wise Program Uninstaller, Windows programlarını kaldırmak için mükemmel bir çözümdür ve basit ve kullanıcı dostu arayüzünü kullanarak uygulamaları hızlı ve tamamen kaldırmanıza olanak tanır. Yerleşik tarama motoru, kaldırma işleminden sonra kalan tüm ilişkili dosyaları, klasörleri ve kayıt defteri öğelerini tarayacak ve silecek ve programın bilgisayarınızdan tamamen kaldırıldığından emin olacaktır.

Zorla Kaldırma, İnatçı Yazılımları Kaldırır​

Bazı inatçı yazılımlar veya bozuk bir kaldırıcıya sahip yazılımlar için, bunlar geleneksel yollarla kaldırılamaz. Wise Program Uninstaller'ın Zorla Kaldırılması kullanışlı olur. Sisteminizi bu yazılımla ilişkili tüm dosya ve kayıtlar için tarar ve yazılımı hiç yüklememişsiniz gibi bunları tamamen siler.
img_2.png

img_3.png

Özel Kaldırma, Listelenmeyen Programları Kaldırır​

Bazı özel programlar, normal olarak yüklemiş olsak bile Denetim Masası > Programlar ve Özellikler veya Windows Ayarları > Uygulamalar'da listelenmez. Bu nedenle, bu anormal programlar normal şekilde kaldırılamaz. Wise Program Uninstaller, bu listelenmemiş programların kaldırılmasını destekler. Programın klasörünü seçmeniz yeterlidir, Özel Kaldırma, ilişkili dosyaları ve kayıt defteri girdilerini arayacak ve silecektir.

İstenmeyen Tarayıcı Uzantılarını Toplu Kaldırma​

Uzun süredir kullanılmayan işe yaramaz uzantıları veya eklentileri kaldırmak, tarayıcının başlatma hızını etkili bir şekilde hızlandırabilir, sistem kaynaklarının işgalini azaltabilir ve sistemin çalışma hızını artırabilir.
Wise Program Uninstaller, Microsoft IE, Microsoft Edge, Mozilla Firefox ve Google Chrome için uzantıları, eklentileri ve eklentileri (BHO dahil) toplu olarak kaldırmayı destekler.
İpucu: Uzantıları kaldırmadan önce .
img_4.png

img_5.png

Bağlam Menüsü Seçeneği, Yazılım Silme İşlemini Daha Verimli Hale Getirir​

Yüklü uygulamaları daha rahat ve hızlı bir şekilde kaldırmak için Wise Program Uninstaller, sistem bağlam menüsünde hızlı bir kaldırma seçeneği olan Wise Program Uninstaller ile Kaldır'ın eklenmesini destekler. Masaüstü kısayoluna sağ tıklayıp bu seçeneği seçerek bir uygulamayı hızlı bir şekilde kaldırabilirsiniz.

Ücretsiz ve Windows 11 ile Uyumlu​

Diğer ücretli (kısmen ücretsiz) kaldırma araçlarının aksine, Wise Program Uninstaller, istenmeyen programları (64 bit veya 32 bit programlar) kaldırabilen tamamen ücretsiz bir kaldırma aracıdır. Windows 11, 10 ve diğer Windows işletim sistemlerinde (Windows XP ve üzeri) çalışacak şekilde geliştirilmiş ve tamamen test edilmiştir. Neye sahip olursanız olun - masaüstü veya dizüstü bilgisayar.
img_6.png


Yüklü bir uygulamayı güvenli ve kapsamlı bir şekilde silme adımları​

1. Adım: Wise Program Uninstaller'ı Başlatın​

Wise Program Uninstaller, başlatıldıktan sonra yüklü tüm uygulamaları görüntüler. Sağdaki kaydırma çubuğunu sürükleyin ve kaldırmak istediğiniz uygulamayı bulun veya uygulamayı hızlı bir şekilde bulmak için arama kutusuna uygulama adını (anahtar sözcükler) yazın.

wiseuninstaller-1

2. Adım: Uygulamayı seçin ve kaldırın​

Kaldırmak istediğiniz uygulamayı seçin ve Güvenli Kaldır düğmesine tıklayın ve Kaldırmayı onaylamak için Evet'e tıklayın. Uygulama bilgisayarınızdan otomatik olarak kaldırılacaktır.

wiseuninstaller-2
Güvenli Kaldırma çalışmıyorsa, kaldırmak istediğiniz uygulamanın kendi kendine kaldırma programı yoksa, Kaldırmaya Zorla'yı deneyebilirsiniz.

wiseuninstaller-4
Microsoft Office gibi bazı programların kendi kendini düzeltme özellikleri vardır. Anormal çalıştığında, sorunu çözmeye çalışmak için onarımı kullanabilirsiniz.

wiseuninstaller-3

3. Adım: Artıkları silin​

Kaldırma işlemi tamamlandığında, Wise Program Uninstaller uygulamanın artıklarını (kayıt defteri girdileri, dosyalar ve klasörler) arayacaktır. Lütfen listeyi dikkatlice kontrol edin ve ardından silme işlemini onaylamak için Kaldır'a tıklayın.

wiseuninstaller-5

Hidden content
You need -1 more posts to view this content
 
Geri
Üst